diumenge, 8 de juny del 2014

Flipagram.


Hola a tots,

Instagram té una aplicació per a fer vídeos amb fotos que es diu Flipagram, i tot seguit us faré un tutorial d'aquesta app:

Flipagram és una aplicació amb la qual pots fer vídeos curts amb les teves fotos, les de la teva galeria o les del teu Instagram. També es pot posar música i compartir-ho en les diferents xarxes socials. La durada del vídeo té un temps fix de 15 segons per a que i càpiga sencer a Instagram, però té més opcions, i una d'elles es que el vídeo pugui durar 30 segons.

  1. Primer de tot, t'has de baixar l'aplicació. És compatible tant per Apple com per Android. És gratuïta. No cal fer-se cap compte per utilitzar-la. Per tant, al obrir l'app s'ha de clicar al botó "Comenzar".
  2. Després us dona a escollir entre: triar les imatges de la galeria o bé les d'Instagram. I al clicar una de les dues opcions, podreu seleccionar les imatges que vulgueu. I cliqueu a la fletxa per continuar
  3. Una vegada ja heu seleccionat les imatges que voleu pel vídeo, les podeu moure per ordenar-les de manera que quedin en ordre (si es desitja). Per fer-ho, heu de clicar damunt de la imatge i arossegar-la fins on la volgueu desplaçar. 
    Des de aquest pas, també podeu borrar imatges que no volgueu posar-les finalment. Primer es selecciona i a la incona de la paperera es borren. (Amb l'icona de baix a la dreta).
    També podeu duplicar les imatges. D'aquesta manera, una imatge pot sortir més d'una vegada al vídeo. (Amb l'icona de baix al centre).
    O bé, des de aquesta mateix pas, podeu retallar les imatges. (Amb l'icona de baix a l'esquerra).
  4. En aquest pas, pots seleccionar el temps automàtic per Instagram, o bé posar l'interval de temps que vols per cada imatge. Si poses el cursor més a prop de la tortuga les imatges passaran més lentament que si està seleccionat més a prop de la llebre. D'aquesta manera, però, el temps del vídeo serà més llarg de 15 segons.
    També hi ha una opció de posar que sigui el temps automàtic per Flipagram, que són 30 segons.
    En aquest pas, es pot triar posar-hi un àudio o deixar el vídeo sense música. Si tries posar-hi música, et dona l'opció de cercar música o de triar la música del teu mòbil. 
  5. És pot posar títol al vídeo, i llavors, una vegada creat, surt al mig de la primera i de la última imatge del vídeo. Hi ha diferents tipus de lletra.
  6. Una vegada creat el vídeo, el pots compartir. Tens una opció (la de dalt a la dreta) que pots compartir-lo directament a Instagram, o bé, si cliques el símbol del mig de dalt de tot pots compartir-ho a diversos llocs.
  7. El Flipagram creat es guarda en una carpeta que es crea sola a la galeria del mòbil, tauleta, Ipad... També es queda guardat a l'inici de l'aplicació.







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada